15 ідей для повсякденного ділового образу

0
1 973 Переглядів
Hillary-shop UA

Робота в офісі, де потрібно дотримуватися відповідного дрес-коду, має свої плюси та мінуси. З одного боку, ви позбавлені багаточасових роздумів на тему “Що вдягнути?”, бо варіантів залишається небагато. З іншого боку, дрес-код значно обмежує вас у бажанні виглядати оригінально. Тому, щоб завжди мати стильний та водночас не нудний офісний образ, варто наповнити свій гардероб базовими речами, які не виходять з моди та завжди залишаються актуальними.

Укорочені вузькі брюки

Укорочені елегантні брюки

Укорочені брюки — чудова ділова заміна улюбленим джинсам скінні. Те, що вони трохи коротші або “підстрелені”, як сказала би бабуся, не говорить про те, що в них можна лише бігати селом. Вони чудово вписуються у повсякденний діловий стиль. Такі брюки мають зручно сидіти на стегнах та сідницях, ставати ширшими уздовж ноги (для максимального комфорту) і бути підрубленими трохи вище щиколотки (для більш грайливого вигляду).

Спідниця-олівець, в якій можна дихати

Спідниця-олівець

Спідниця-олівець — це незмінна класика ділового стилю. Проте, на диво важко знайти свою єдину та ідеальну модель. Саме тому краще віднести цю річ до швачки перед тим як вдягати на роботу. За невеличку плату професійна кравчиня зробить спідницю набагато зручнішою. Виріб має добре підтримувати живіт і не здавлювати стегна та сідниці.

Жакет, який тримає форму

Жакет завжди чудово виглядає

Жакет підходящого фасону — це та річ, яка робить кожного трохи вищим, стрункішим і трохи впевненішим у собі. Це класика без крихти консерватизму, і вона пасує майже до всього одягу у гардеробі.

Біла сорочка на всі випадки життя

Універсальна біла сорочка

Немає зайвого — немає проблем. Ось, що можна сказати про класичну білу сорочку, яку можна носити зі спідницею-олівцем, брюками або звичайними повсякденними джинсами. Обирайте моделі без зморшок та інших зайвих деталей, щоб виріб не набув недбалого вигляду вже в середині робочого дня.

Брюки з високою посадкою, які візуально подовжують ноги

Брюки з високою посадкою

Так, і вкорочені, і довгі брюки стануть у нагоді. Треба ж експериментувати, чи не так? Придбайте пару довгих брюк з високою посадкою з щільної тканини (наприклад, вовни) на випадок, коли хочете виглядати вишукано. Крім того, такі брюки з парою класичного взуття на підборах зроблять ваші ніжки неймовірно довгими.

Чорні підбори, які не змушують страждати

Чорні підбори

Якщо ви носите підбори на роботу кожного дня, вони мають бути максимально зручними. Приміряти дюжину пар у пошуку найзручніших — справа непроста і потребує чимало часу. Проте після довгого робочого дня або прогулянки, ви будете вдячні собі. Обирайте середньої висоти підбори з трохи подовженим носком, щоб здаватися вищою. І пам’ятайте, комфорт — це найважливіше.

Пара туфель без підборів, у яких можна відпочити

Зручні туфлі

Навіть якщо ваші підбори дуже зручні, ви точно не плануєте проводити у них кожну хвилину робочого дня (хіба що цього не уникнути).Тримайте пару зручних туфель без підборів під робочим столом і взувайте їх, коли немає потреби блукати офісом. В іншому випадку просто замініть їх на підбори і –  Вуаля! — ви знов неперевершена. Колеги нічого й не помітять.

Вузька сукня, яка підійде і для вечірнього коктейлю

Вузька ділова сукня

Класична вузька сукня — актуальний варіант не лише для офісу, а й для вечірніх виходів. Обирайте нейтральні кольори: чорний, темно-синій або сірий. А зробити образ більш яскравим допоможуть аксесуари.

Клюоти, які виглядають як спідниця

Брюки-клюоти

Якщо у вас досі немає клюотів, то саме час їх придбати. Ці надзвичайно легкі штани вільного крою нагадують спідницю середньої довжини, проте вони настільки ж зручні, як і улюблені домашні спортивки. Носіть клюоти з білою сорочкою та зручними чорними підборами. Така комбінація водночас стильна і відповідає вимогам дрес-коду.

Класичний тренч, який пасує до всього

Класичний тренч

Тренч або плащ — це базова річ, яка повинна бути у кожному жіночому гардеробі. Незалежно від того, працюєте ви в офісі чи ні. Елегантний і завжди актуальний, він підходить як до вузької сукні, так і до джинсів з кросівками.

Темні джинси класичного крою

Класичні джинси

У кожній шафі повинні бути джинси, які ідеально вам пасують. Ми говоримо не про розірвані бойфренди, у яких можна ходити вічно, а про класичні чорні, які відповідають діловому стилю. Обирайте довгі моделі, які зроблять вас вищою візуально. Цей варіант набагато зручніший за спідницю-олівець, проте виглядає не менш елегантно.

Шовковий топ для теплої погоди

Шовковий топ

Ця річ може стати основою будь-якого образу: як повсякденного, так і вечірнього. Заправте шовковий топ у спідницю або брюки, а зверху вдягніть светр або жакет. Обирайте класичні кольори, такі як чорний, синій або ніжно-рожевий — топ пасуватиме до всього.

Кашемірова водолазка для холодної погоди

Темна водолазка

Це — зимова версія шовкового топу. Кашемірову водолазку можна носити з жакетом, або просто з брюками чи спідницею. Але кашемір — то лише порада. Універсальною буде водолазка з будь-якого матеріалу. Проте кашемір приємно зігріє, якщо раптом стане дуже холодно.

Затишний шарф-ковдра

Комфортний шарф

В офісах може бути прохолодно. Тому якщо ви носите хустки або шарфи, радимо обирати величезні та теплі. У них можна загорнутися прямо на робочому місці та одразу відчути тепло і затишок, навіть якщо мурашки були вже близько.

Сумка, яка тримає форму і вміщує усе на світі

Тверда сумка

Гаманець, ключі, телефон, планшет, ноутбук і ще багато чого іншого…Для усіх цих речей потрібна сумка, яка не виглядає як мішок з картоплею. Сумка, що тримає форму та не виказує, що ховається всередині — ідеальний варіант на кожен день.

Статтю підготувала Аліса Селезньова

За матеріалами Purewow.com

Якщо Вам подобається – діліться із друзями! Їм буде приємно:)

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Вкажіть важ коментар
Вкажіть ваше ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.