5 прийомів, завдяки яким ви матимете більш професійний вигляд. Поради для жінок

0
4 118 Переглядів
Hillary-shop UA

У наш час в більшості компаній на одяг працівників дивляться вже не так суворо, як раніше, і багато жінок цим користуються, аби продемонструвати свій смак та оригінальність. Але якщо розглянути довгострокову перспективу, жінок, які мають професійний та елегантний вигляд, начальство та клієнти сприймають більш серйозно. Окрім того, вони зазвичай краще справляються зі своєю роботою.

Пропонуємо прислухатись до порад знавця вуличної моди, підприємця та бізнес-леді, головного виконавчого директора британського видання Tank magazine, Керолайн Ісси. Її ім’я знаходиться на вершині списку тих, чий повсякденний лук регулярно потрапляє в модні журнали всього світу. Керолайн незмінно вдається віднайти баланс між професійним, модним та стильним вбранням, отож її поради неодмінно допоможуть виглядати в офісі бездоганно.

Порада 1. Придбайте класичний костюм

Не пошкодуйте грошей на якісний діловий костюм, що підійде для будь-якої пори року та будь-якого типу роботи. Шовкова блузка додасть трохи чарівності та жіночного шарму.

Порада 2. Придбайте зручну пару туфель на підборах

Кожна жінка в своєму гардеробі повинна мати пару простих туфель на підборах для походу в офіс. Екстравагантне взуття зі стразами та пасочками відкладіть для вечірки, а от для роботи оберіть щось лаконічне, зручне та елегантне.

Порада 3. Знайдіть хоча б одну стриману сукню, яка підійде як для дня, так і для вечора

Якщо після робочого дня заплановано діловий захід у неофіційній обстановці, проблему вибору вбрання допоможе вирішити сукня простого покрою. В офісі поверх неї можна накинути піджак чи кардиган, а для вечірнього прийому освіжіть свій образ за допомогою кількох аксесуарів.

Порада 4. Мінімалістичні аксесуари – найкращий вибір для офісу

Підбираючи аксесуари до офісного вбрання, слід пам’ятати про мінімалізм та стриманість. Якщо ви не уявляєте свого образу без оригінальних та сміливих прикрас, поєднайте їх з простим та стриманим одягом для контрасту.

Порада 5. Смокі айс відкладіть на вільний від роботи час

Полюбляєте сміливий та агресивний макіяж? У робочий час краще від нього відмовитись і віддати перевагу непомітному нюдовому мейкапу.

Статтю підготувала Наталя Фадєєва

За матеріалами www.whowhatwear.co.uk

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Вкажіть важ коментар
Вкажіть ваше ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.