Як зробити весілля особливим? Головні тренди весільної моди цього року

0
1 762 Переглядів
Hillary-shop UA

Плануєте весілля та не хочете, щоб воно було нудним і банальним? Набридли традиційні підходи до святкування, хочете чимось вразити гостей? Можливо, вам варто запозичити декілька головних світових трендів весільної моди 2017 року.

Елемент несподіванки

Що може бути цікавішим та більш вражаючим, аніж приємна несподіванка? Здивуйте своїх гостей та будьте певні: вони запам’ятають день вашого весілля надовго! Це не означає, що вам та вашому нареченому треба стрибати з парашутом до входу в ресторан. Можете вигадати щось простіше, наприклад, квест з підказками-натяками, що їх чекає далі. Нехай в атмосфері вашого свята панує інтрига та таємничість!

Тематичні куточки

Тематичними столами на весіллі вже нікого не здивуєш. Однак, залучивши трохи фантазії, цю ідею можна зробити свіжою та оригінальною. Запросіть професійного бариста обслуговувати кавовий куточок – нехай потішить ваших гостей смачними мокачино та незвичними кавовими коктейлями. Організуйте тематичний морський стіл з екзотичними морепродуктами (не забудьте подбати про його охолодження, аби уникнути проблем). Поміркуйте, що найбільше подобається вам і вашому коханому, підключіть трішки фантазії, і ніхто не посміє назвати ваші ідеї банальними.

Саме час згадати дорогих вам людей

Іноді найдорожчі люди не можуть розділити з нами найщасливіші моменти. Вшануйте тих, хто вам дорогий, прилаштувавши брошку з їхнім фото до весільного букету. Це чарівний спосіб відчути їх присутність у цей важливий день.

Тематичне святкування

Не обов’язково обмежувати себе традиційними вбраннями та прикрасами. Більш за все запам’ятовуються тематичні святкування. Влаштуйте весілля у стилі ретро, чи у традиційному українському стилі. У такому дусі може бути не тільки одяг наречених та гостей, але й оформлення залу, та вибір страв і розваг.

Додайте кілька особистих штрихів вашому весіллю

Їх можна втілити у будь-чому, починаючи з декору весільного торта, до різноманітних варіацій на тему бонбоньєрок (хто ж не любить забирати щось з весілля, що можна використати згодом). Якщо вам бракує натхнення, зверніться до сервісу Pinterest – там можна знайти безліч ідей, як можна зробити весілля більш індивідуальним.

Місцевий колорит

Святкування вашого весілля проходитиме у місцевості з цікавим колоритом, та більшість гостей приїде з інших міст? Дайте їм можливість відчути дух місцевості, вручивши невеличкі пакуночки при зустрічі. Наприклад, якщо святкуватимете в Карпатах, покладіть туди гарний дерев’яний сувенір, виготовлений місцевими майстрами, та саше з пахучими гірськими травами. Запрошуєте родичів до столиці? Покладіть в торбинку карту міста, попередньо відзначивши на ній ваші улюблені кав’ярні та цікаві місцини.

Додайте сяйва

Одним з найбільших трендів у дизайні цього року залишатиметься колір металів. Не варто застеляти столи скатертинами мідного кольору, натомість додайте декілька невеликих металічних елементів декору між тарілками. Вони гарно поєднуються з композиціями із живих квітів.

Статтю підготувала Наталя Фадєєва

За матеріалами stylemagazines.com.au

Знайшли у статті щось цікаве? Поділіться з друзями! Їм буде приємно:)

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Вкажіть важ коментар
Вкажіть ваше ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.