Неймовірно розкішний готель в Дубаї буде мати свій власний тропічний ліс

0
1 762 Переглядів
Hillary-shop UA

Перший у всьому світі готель з власним тропічним лісом планують відкрити в Дубаї. Він має бути завершений у 2018 році. Готель буде мати штучний пляж та дерева, які розпорошують вологу на інші рослини.

Rosemont Hotel & Residences є останнім прикладом непомірної розкоші в ОАЕ, він також матиме спеціальну зону з дитячими розвагами, кегельбан та парк трамплінів.

Тропічний ліс в готелі

За попередніми даними п’ятизірковий готель обійдеться у 230 мільйонів фунтів і матиме 450 номерів, прекрасний ресторан, спа-салон, тренажерний зал та конференц зали.

75 тисяч квадратних футів тропічного лісу на відкритому просторі будуть включати в себе рукотворні штучні пляжі, кафе, а також струмки та водоспади. Водоспад буде розміщений всередині величезного тераріуму, де використовуватимуть вторинно перероблену воду. Також там планується розмістити дерева, які будуть розпилювати воду на інші рослини.

Справжній тропічний ліс в готелі

Надзвичайно коштовна побудова включатиме дві вежі, кожна з яких має розмір 53-поверхового будинку, а також тропічні ліси, які будуть розташовані в 5-ти поверховій будівлі між вежами.

Яскравий готель в Дубаї

Готелем керуватимуть через світову мережу Hilton. Планується зробити вестибюль з прозором дахом, басейн під відкритим небом, зону для розваг та інші зручності. Розробником готелю є компанія ZAS Architects, яка має офіси в Канаді та Об’єднаних Арабських Еміратах.

Статтю підготував Максим Кунов

За матеріалами Dailymail.co.uk

Якщо Вам сподобалася новина, поділіться нею із друзями! Їм буде приємно:)

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Вкажіть важ коментар
Вкажіть ваше ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.