Корисний і смачний сніданок, який можна приготувати звечора

Тенденція здорового харчування стає все більш популярною. Але в шаленому бізнесовому ритмі великого міста дуже важко все встигнути і при цьому не спокуситися на їжу у фастфудах. Насправді, швидко і смачно можна їсти і без них. Пропонуємо кілька цікавих варіантів сніданку на основі вівсяних пластівців, які можна приготувати звечора. Що може бути простішим, ніж зранку просто дістати свій смачний сніданочок із холодильника?

Ванільні вівсяні пластівці, які готуються звечора

Сніданок із вівсяних пластівців

Інгредієнти:

  • 1/2 склянки вівсяних пластівців;
  • 1/2 чайної ложки ванільного цукру (як приготувати домашній ванільний цукор див. нижче);
  • 1 чайна ложка кленового сиропу (або меду);
  • 1 склянка знежиреного молока;
  • 5 подрібнених мигдальних горішків.

Приготування:

Звечора змішайте всі інгредієнти, окрім горіхів, у скляній банці із кришкою. Закрийте кришку і ретельно струсніть суміш. Поставте у холодильник на всю ніч. Зранку знову струсніть банку, додайте подрібнені горіхи і смакуйте свій сніданок.

Вівсяні пластівці з бананом та йогуртом

Бананові вівсяні пластівці на сніданок

Інгредієнти:

  • 1/2 склянки вівсяних пластівців;
  • 1/2 чайної ложки ванільного цукру;
  • 1/2 склянки знежиреного натурального йогурту (чекайте на рецепти натурального домашнього йогурту у найближчих статтях);
  • 1/2 склянки знежиреного молока;
  • 1 банан;
  • 1 ложка меду або кленового сиропу (за смаком).

Приготування:

Дрібно наріжте банан. Всі інгредієнти покладіть у банку із кришкою і ретельно перемішайте ложкою. Поставте на ніч у холодильник. Зранку струсніть банку і додайте горішків за смаком.

Якщо у вас зовсім бракує часу зранку, ви можете взяти таку баночку із яскравою сумішшю в офіс.

Для того щоб зробити такий сніданок ще смачнішим і кориснішим пропонуємо дуже легкий рецепт домашнього ванільного цукру.

У велику скляну банку насипте 1 кг звичайного білого цукру. Додайте одну паличку натуральної ванілі (купити її можна у будь-якому великому супермаркеті) і щільно закрийте банку. Через три тижні цукор буде готовий!

Сподіваємось, що наші рецепти зроблять Ваш ранок смачнішим!

Вам також має сподобатись...

Для нас важлива Ваша думка!